середу, 17 грудня 2014 р.

UISGCON10: післямова

5 грудня 2014 року в готелі «Русь» (м. Київ) відбулася ювілейна, 10-а конференція Української групи інформаційної безпеки (UISG) – UISGCON 10, що є найбільш відвідуваною галузевою конференцією в Україні. Цього року питання інформаційної безпеки держави стало як ніколи актуальним, тому українськими та закордонними експертами обговорювалися різноманітні аспекти стратегії захисту в кібервійні, сучасні загрози інформації, пропозиції щодо реформування законодавства та освіти в сфері захисту інформації.

Незважаючи на складну економічну та політичну ситуацію в країні, оргкомітет зафіксував рекордну кількість відвідувачів – більше, ніж 400 керівників компаній, незалежних експертів, пентестерів, консультантів, аналітиків, аудиторів, викладачів, науковців та журналістів стали гостями конференції.

Свої доповіді на трьох паралельних потоках представили спікери з України, США, Франції, Великобританії, Нідерландів та Словаччини. В рамках конференції було проведено два круглих столи, два воркшопи та зустріч з блогерами. Окремо слід виділити конкурсну програму (CTF), яка цього року була як ніколи насиченою. Переможцем у цих змаганнях став представник Фізико-технічного інституту НТУУ «КПІ» Микола Ільїн.

Нововведенням конференції стало вручення «Золотого фаєрволу» - першої галузевої нагороди за внесок в розвиток індустрії інформаційної безпеки. За результатами відкритого голосування із значним відривом від конкурентів переміг відомий експерт, блогер та член оргкомітету Володимир Стиран.

Як і в минулі роки, участь у UISGCON була безкоштовною, тому підтримка спонсорів – компаній iSIGHT Partners, Cisco Systems, ISSP, Active Audit Agency, Smartnet та Бережа Security була неоціненною.

Від імені оргкомітету хочемо подякувати всім, без кого конференція була б неможливою: спікерам, модераторам, перекладачам, фотографам, волонтерам, спонсорам і, звичайно, відвідувачам.

Будемо раді бачити вас на UISGCON 11!

Оригінал тексту розміщено розміщено на офіційному сайті UISGCON 10

Немає коментарів:

Дописати коментар